Oomi Fillari -työsuhdepyörän tilaaminen verkkokaupasta

Työnantajallasi täytyy olla sopimus Oomin kanssa. Varmista työnantajaltasi, että olet oikeutettu työsuhdepyöräetuun, jonka jälkeen voit lähteä tilaamaan pyöräpakettia Vapauden kautta.

Ajantasainen lista verkkokaupoista, joista Oomi Fillarin voi tilata, löytyy Oomin verkkosivuilta: Kumppaniliikkeet

Etsi mieleisesi pyörä verkkokaupasta (Oomi Fillarin verkkokaupat) ja varmista sen mahtuminen työnantajan asettamiin raameihin. Luo sen jälkeen Vapaus-käyttäjätili ja varmenna tietosi.

Muista aina lukea työnantajasi työsuhdepyöräohjeistus ennen pyörän tilaamista!

Varmistu, että sinulla on Vapauden käyttäjätili ja voimassaoleva oikeus työnantajasi pyöräedun käyttöön. ➡️ Ohjeet käyttäjätilin luomiseen täältä.

OOMI FILLARIN TILAAMINEN VERKKOKAUPASTA

Kun olet varmentanut tietosi onnistuneesti, pääset syöttämään verkkokauppatilauspyynnön Vapauden asiakaspalveluun suoraan sovelluksessa.

📋Täytä tilauksen tiedot tämän lomakkeen kautta.
Valitse "Verkkokauppa, josta pyörä tilataan"-kentän alasvetovalikosta Oomi Fillari ja liitä haluamasi pyörän linkki verkkokaupasta "Linkki pyörään" -kenttään.

• Asiakaspalvelun käytöstä veloitetaan 48 euroa silloin, kun pyörä tilataan asiakaspalvelun toimesta Vapauden kumppaniverkoston ulkopuolisesta verkkokaupasta. Oomi Fillarin kohdalla tämä koskettaa Oomin verkkosivuilta löytyvää  listaa "Muut verkkokaupat". Palvelumaksu lisätään pyöräpaketin hintaan.
  • Pyöräpaketin kokonaishintaan lisätään myös pyörän mahdolliset toimituskulut verkkokaupasta.
  • Kun olet lähettänyt tilauspyyntösi lomakkeella, niin Vapauden asiakaspalvelu ottaa valitsemasi pyörän lisävarusteineen ja mahdollisine valittuine lisäpalveluineen käsittelyyn.
  • Saat erillisen tilausvahvistuksen, josta voit tarkistaa tilauksesi ja hyväksyä sen liittämällä viestin mukana tulleen henkilökohtaisen Vapaus-koodisi sovelluksessa profiiliisi. Vapaus-koodi yhdistää sinut  ja työsuhdepyöräsi yhteen.
  • Kun olet liittänyt Vapaus-koodin profiiliisi, pyöräpakettisi tilataan verkkokaupasta ja toimitetaan sinulle valitsemaasi toimitusosoitteeseen.

PYÖRÄN VASTAANOTTAMINEN

Kun vastaanotat pyörän, tarkasta aina, että pyörä ja sen varustelu ovat tilauksen mukaiset sekä pyörä on asianmukaisesti koottu, eikä tuotteissa ole kuljetuksen aiheuttamia vaurioita. Kaikista puutteista tulee ilmoittaa välittömästi, mutta kuitenkin 3 päivän kuluessa pyörän vastaanotosta, Vapauden Asiakaspalveluun.

Ilmoita vastaanottamasi pyörän runkonumero viivyttelemättä Vapauden asiakaspalveluun jotta pyörän vakuutus astuu voimaan.

💡Jos et vielä tiedä, millainen pyörä olisi sinulle sopiva, lue lisää aiheesta blogistamme:  Polkupyörän valinta.

Valitettavasti pyöriä ei voi varata ennakkoon tai tilata ennen kuin työnantajalla on voimassa oleva sopimus Oomin tai Vapauden kanssa ☝️