Miten saan työsuhdepyörän?

Varmista työnantajaltasi, että olet oikeutettu työsuhdepyöräetuun, jonka jälkeen voit lähteä tilaamaan unelmiesi pyörää ja varusteita.

1. Aloita luomalla henkilökohtainen Vapaus-käyttäjätili verkkopalvelustamme käyttäen työsähköpostiosoitettasi. Yksityiskohtaiset ohjeet rekisteröintiin tästä.
  2. Kun olet luonut itsellesi käyttäjätunnukset, järjestelmä opastaa sinut rekisteröintiprosessin läpi. Voit tunnistautua vahvistamalla työsähköpostiosoitteellasi tai yrityksen Y-tunnuksella, että olet oikeutettu työnantajasi tarjoamaan pyöräetuun. Työnantajasi hyväksyy oikeutesi pyöräetuun järjestelmässämme.
  3. Vahvista henkilöllisyytesi turvallisella tunnistautumisella pankkitunnuksilla. Sovellus ohjaa sinut läpi kaikkien vahvistusten vaiheiden. Kun olet suorittanut kaikki vahvistukset, olet valmis tilaamaan pyörän.
  4. ETSI ITSELLESI MIELUISA PYÖRÄ SEURAAVISTA PAIKOISTA:
    1.  Kumppaniverkostomme kivijalkamyymälöistä, parhaimmassa tapauksessa voit saada pyöräsi mukaan samana päivänä 😉
    2. Vapauden omasta Precycled.io verkkokaupasta 🌱
    3. Ulkomaisesta kumppaniverkkokaupastamme, jolloin Vapauden asiakaspalvelu hoitaa leasing sopimuksen luomisen ja mahdollisesti myös tilauksenkin puolestasi. Verkkokaupan ennakkotilauspyynnön pääset tekemään Vapaus-Käyttäjätilisi kautta. Yksittäisiä nettikauppojen erikoistilaus-prosessi OHJEET ALLA:
  5. Varmista valitsemasi pyörän ja lisävarusteiden mahtuminen työnantajasi asettamiin raameihin laskurillamme: Työsuhdepyörälaskuri
    • Löydät työnantajasi asettamat raamit työnantajasi työsuhdepyöräohjeesta.
    • Tarkista ohjeesta mm. sallitun pyöräpaketin maksimiarvo, sopimuskauden minimi- / maksimipituus ja sisältyykö sopimukseesi keskeytysturva.
    • Huomioithan että lisävarusteet tulee olla Verottajan hyväksymät lisävarusteet

☝️ Muista aina lukea työnantajasi työsuhdepyöräohjeistus ennen pyörän tilaamista!

PYÖRÄN TILAUS, TOIMITUS JA VASTAANOTTO

Asioitpa sitten kivijalka- tai verkkokauppa kumppaniliikkeemme kanssa tai vaikka Vapauden Precycled.io verkkokaupan kautta, sinulla tulee olla Vapaus käyttäjätili luotuna ja sinulla tulee olla aktiivinen hyväksyntä työnantajasi puolelta yrityksen työsuhdepyörä etuun jotta pyörän hankinnan aloittaminen on sallittua.

Kun olet tehnyt tilauspyynnön valitsemastasi hankinta paikasta (lista yllä):

1. Saat ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen yhteenvedon ennakkotilauksestasi ja tilausvahvistuksen sekä ohjeet pyörätilauksesi hyväksymiseen sovelluksessa.
  2. Kirjaudu Vapaus käyttäjätilillesi,  tarkista ja hyväksy leasingsopimuksen sekä palvelun käyttöehdot ja työnantajasi työsuhdepyöräohje.
  3. Vahvistamalla ennakkotilauksen hyväksyt palvelun ehdot ja sitoudut pyöräsopimukseen, eikä sopimukselle voi tehdä enää muutoksia jälkeenpäin.
  4. Huomiothan,
    • Kumppaniliikkeillämme voi olla käsittely-/toimituskuluja, jotka eivät ole Vapaudesta riippuvaisia. Varmistathan pyöräsi kokonaishinnan toimituksineen suoraan kumppanilta. Nämä kustannukset sisällytetään suoraan pyöräpaketin verotusarvoon.
    • Verkkokauppatilauksiin voi sisältyä ylimääräisiä toimitukseen liittyviä kustannuksia, kuten toimitusmaksuja ja pyörän asennusmaksu, jotka ilmoitetaan palvelun yhteydessä sinulle erikseen. Nämä kustannukset sisällytetään suoraan pyöräpaketin verotusarvoon.
  5. Pyörän toimitus
    • Jos tilaat pyöräsi kumppaniliikkeestä, kumppani informoi sinua tilauksen yhteydessä toimitus aikataulusta. Parhaimmassa tapauksessa voit saada pyöräsi mukaan samana päivänä 😉
    • Jos tilaat pyöräsi verkkokaupasta asiakaspalvelumme avulla, saat meiltä alustavan toimitusarvion ja toimitamme sinulle tilauksen seurantalinkin kun pyörä on lähtenyt kuljetukseen valitsemastasi verkkokaupasta.
  6. Pyörän vastaanottaminen
    1. Kun vastaanotat pyörän, tarkasta aina, että pyörä ja sen varustelu ovat tilauksen mukaiset sekä pyörä on asianmukaisesti koottu. Kaikista puutteista tulee ilmoittaa välittömästi, mutta kuitenkin 3 päivän kuluessa pyörän vastaanotosta, Vapauden Asiakaspalveluun.

🔍Vapauden palveluhinnasto

• Tilauksen yhteydessä voit ostaa pyörällesi lisäpalveluita (esim. keskeytysturva, jatkotakuu, käsiraha osuuden vakuutus) olemalla yhteydessä Vapauden asiakaspalveluun.
  • Valitettavasti pyöriä ei voi varata ennakkoon tai tilata ennen kuin työnantajalla on voimassa oleva sopimus Vapauden kanssa.

Jos et vielä tiedä, millainen pyörä olisi sinulle sopiva, lue loistava blogimme aiheesta: Polkupyörän valinta 🚴💚