Vapaus PreCycled kiertotalousohjelma antaa käytetylle työsuhdepyörälle uuden elämän ♻️

Kun valitset uuden pyörän sijasta käytetyn, säästät luonnonvaroja.

Vapaudelle palautuu erinäisistä syistä (työpaikan vaihdos, irtisanoutuminen, väärä runkokoko jne.) muutamia uudenveroisia pyöräkavereita, jotka on mahdollista liisata työsuhdepyöriksi uudelleen.

Kaikki Vapaudelle palautuneet PreCycled-ohjelmaan menevät pyörät ovat kuntotarkastettuja/huollettuja. Niihin sisältyy markkinoiden laajin vakuutus sekä halutessasi lisäpalveluna pyörälle jatkotakuu ja leasingsopimuksen keskeytysturva. 💚 Eli saat Vapaus Precycled -pyörällesi saman palvelusopimuksen kuin Vapaus työsuhdepyöräilijänä muutenkin.

Tutustu PreCycled -verkkokaupan valikoimaan. Valikoimaa päivitetään joka kuukausi.

Pyörien komponentit saattavat vaihdella alkuperäisestä tai uudesta vastaavasta. Annamme kuluttaja-asiakkaiden PreCycled-pyörille 12kk normaalin takuun, joka ei kuitenkaan koske pyörän normaalia kulumista tai käyttäjästä aiheutuvaa vauriota.

PreCycled-pyöriä pääsee koejamaan Vapauden Pyöräkeskuksen tiloissa. Varaa koeajo helposti TÄÄLTÄ.

Lue blogistamme, miksi käytetty työsuhdepyörä on järkivalinta.

Vapauden PreCycled -kiertotalousohjelman ja verkkokaupan kautta sinulla on mahdollisuus antaa työsuhdepyörälle uusi elämä ja samalla voit hankkia unelmiesi pyörän markkinahintaa edullisemmin.

Voit siis säästää ja olla samalla osa suurempaa kiertotalousmissiota! ♻️