En pysty kirjautumaan Vapaus-sovellukseen

Onko sinulla ongelmia kirjautumisessa? Tarkista nämä kohdat.

Kirjautuaksesi Vapaus-palveluun varmista ensin, että käytät oikeaa URL-osoitetta: https://app.vapaus.io/user

Jos osoite on oikea mutta et kuitenkaan pysty kirjautumaan syy voi olla yksi seuraavista:

Olet unohtanut salasanasi

Jos olet unohtanut tilisi salasanan, voit pyytää uuden salasanan kirjautumissivulta.

Napsauta "Palauta unohtunut salasanasi tästä" ja syötä käyttäjätunnuksesi tai sähköpostiosoitteesi. Sinulle lähetetään sähköposti, jossa on uusi salasana. Suosittelemme, että vaihdat sen uudelleen itse heti, kun voit kirjautua takaisin sisään.

Huom: jos käytät käyttäjätunnusta etkä ole liittänyt tiliisi sähköpostiosoitetta, emme voi lähettää sinulle uutta salasanaa. Jos näin on, ota yhteyttä asiakaspalveluun ja kerro käyttäjätietosi.

Olet unohtanut sähköpostiosoitteesi tai käyttäjätunnuksesi

Jos olet unohtanut sähköpostiosoitteesi tai käyttäjätunnuksesi, tilillesi pääsy on vaikeaa. Suosittelemme kokeilemaan "Palauta unohtunut salasanasi tästä" toiminalla todennäköisimpiä osoitteitasi kuten pääsähköpostiosoitteesi tai työosoitteesi.

Jos tämä ei auta ota yhteyttä asiakaspalveluun joka auttaa sinua hakemaan tietosi. Tätä varten he tarvitsevat niin paljon tiliäsi koskevia tietoja kuin voit antaa, joten älä säästä tietoja!

Eikö onnistu vieläkään?

Jos tiedät käyttäjätunnuksesi tai sähköpostiosoitteesi ja olet varma, että salasanasi on oikea, tilissäsi voi olla jotain vialla.

Ota yhteyttä asiakaspalveluunja seuraavilla tiedoilla:

• Sähköpostiosoitteesi ja/tai käyttäjätunnuksesi
  • Sinun nimesi
  • Arvio siitä milloin viimeksi yritit kirjautua sovellukseen

Teemme parhaamme korjataksemme ongelma mahdollisimman pian!