Työsuhdepyörän tilaaminen kotimaisesta kumppaniliikkeestä

Kun hankit pyörän kotimaiselta kumppanilta, asioit suoraan kumppanin kanssa. Kumppanimme hoitaa etuun liittyvät paperityöt Vapauden kanssa.

• Kaikki asiointi tapahtuu suoraan kumppaniliikkeen kanssa.
  • Pyöräpakettiin tulevat lisävarusteet hankitaan aina samasta paikasta kuin pyöräkin ja hankinta tulee tapahtua samanaikaisesti pyörän kanssa jotta lisävarusteet saadaan liitettyä leasing sopimukselle. 💡 Verottajan hyväksymät lisävarusteet
  • Varmista, että olet luonut itsellesi Vapaus- käyttäjätunnuksen  osoitteessa app.vapaus.io.
  • Kumppaniliikkeen työntekijä tarkistaa tilauksen yhteydessä henkilöllisyytesi, työnantajasi ja oikeutesi työsuhdepyöräetuun.
  • Pyörä luovutetaan sinulle kumppaniliikkeestä vasta sen jälkeen, kun olet käynyt Vapaus käyttäjätililläsi hyväksymässä pyörän tietojen painikkeen kautta leasingsopimuksen ja palvelun käyttöehdot.
    • Huomio, kun hyväksyt työsuhdepyörän leasing sopimuksen ehdot, sopimukseen ei ole enää mahdollista tehdä muutoksia esim, kuukausittaiseen verotusarvoon, leasing kauden pituuteen tai vaikka huoltobudjettiin☝️
  • Kun vastaanotat pyörän, tarkasta aina, että pyörä ja sen varustelu ovat tilauksen mukaiset sekä pyörä on asianmukaisesti koottu. Kaikista puutteista tulee ilmoittaa välittömästi, mutta kuitenkin 3 päivän kuluessa pyörän vastaanotosta, Vapauden Asiakaspalveluun sekä suoraan kumppaniliikkeeseen josta pyörän olet hankkinut.

Jos työnantajasi työsuhdepyöräsopimus sisältää mahdollisuuden hankkia työsuhdepyörälle erillisen keskeytysturvan, jatkotakuun tai käsirahan vakuutuksen ➡️ Olethan pyörän hankinnan yhteydessä Vapauden asiakaspalveluun joko osoitteeseen bikes@vapaus.io tai Live-chatin välityksellä.