Bugi-ilmoitukset

Löysitkö sovelluksesta bugin? Näin ilmoitat siitä, jotta se korjataan mahdollisimman nopeasti

Olemme aina kiitollisia käyttäjille, jotka käyttävät aikaa ilmoittaakseen kohtaamistaan ​​ongelmista auttaakseen meitä tarjoamaan paremman käyttökokemuksen kaikille.

✨ Testaamme juuri uudistettua Vapaus-sovelluksen käyttöliittymää!

Mikäli kohtaat ongelmia käyttäjätililläsi tai sinulla on parannusehdotus (tai ihan vaan muuta kommentoitavaa ulkoasuun liittyen), niin ilmoita siitä meille 🙏
Vapaus-sovelluksen yläreunassa on banneri, mistä pääset täyttämään lomakkeen! ☝️

Kuinka ilmoittaa virheestä

Jotta tekniset asiantuntijamme voivat korjata järjestelmässämme olevan vian, heidän on kyettävä toistamaan se seuratakseen reaaliajassa, mitä tapahtuu ja mitä virheitä koodimme palauttaa. Tästä syystä on tärkeää olla erittäin tarkka ongelmien raportoinnissa: jos vain yksi parametri eroaa, emme ehkä voi kohdata samaa ongelmaa.

Kun ilmoitat ongelmista asiakaspalveluumme, meidän on tiedettävä:
  • Kuka sinä olet
    • Käyttäjätunnuksesi ja/tai sähköpostiosoitteesi
    • Yrityksesi nimi
  • Missä olet
    • Käytätkö mobiilia vai pöytäkonetta?
    • Mitä selainta käytät?
    • Missä näkymässä olet (esim. Pyöräni, Hanki pyörä, Edut, laskutus, Profiili, yms.)?
  • Mitä sinä teet
    • Mitä yrität saavuttaa? Ja miksi?
    • Mitä toimenpiteitä teit päästäksesi sinne? Mitä klikkasit? Mitä tapahtui?

Esimerkki:

Olen Ville Vapaus (sähköposti: ville@vapaus.io) ja työskentelen Vapaudella. Yritän hyväksyä tilaustani, mutta se ei onnistu.

Käytän Vapaus-sovellusta kannettavassa tietokoneessani Chromella ja olen yrittänyt hyväksyä tilaustani käyttäjätilini kautta. Painike jota yritän painaa hyväksyäkseni tilausta ei reagoi. Voisitteko te auttaa ongelman paikallistamisessa?

→ Käytä palautelomaketta

Kiitos avustasi!